Eet je mooi!

Schoonheid komt van binnenuit. Hele wijze uitspraak.. maar het is echt zo! Je kan van alles op je huid smeren om er aan de buitenkant mooi uit te zien, maar goed eten doet het echte werk.

Processed with VSCO with a6 preset

  1. Mango

Mango bevat veel antioxidanten, magnesium & calcium. Het helpt om dode huidcellen te verwijderen en poriรซn te openen waardoor je huid er minder vet uit zal zien. Say hello to a radiant skin!

2. Appel

Een appel bevat net als mango veel antioxidanten. De stoffen van de appel zorgen voor een stevige, elastische en jonge huid. Deze stoffen zitten vooral in de schil van de appel, dus dat wordt appeltjes met schil eten!

3. Banaan

Een banaan bevat vitamine A,B,E, ijzer, magnesium en kalium. Het zit bomvol vitamines dus! Deze vitamines hebben een anti-verouderend effect.

4. Avocado

Een avocado, het beste voedsel wat je voor je huid kunt eten. Deze vrucht bevat het meeste vitamine E en heel veel antioxidanten. Daardoor blijft je huid soepel en helpt het bijย de vernieuwing van huidcellen.

5. Ananas

Ananas bevat een stofje dat vaak gebruikt wordt in medicijnen voor de huid. Dat stofjeย werkt desinfecterend en helpt lijntjes te voorkomen. Verder zitten er in een ananas veel vitamine C en mangaan dat ontstekingsremmend werkt.

6. Citroen

In een citroen zit heel veel vitamine C. Het heeft een hele goede, reinigende werking. Drink elke ochtend een glas water met een halve uitgeperste citroen en je zal zien dat je huid er na een tijdje al een stuk frisser uitziet.

Lots of love,

Aniek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: