Diy voor de liefste moeder #5

Daar was ik weer! Dit keer alweer met de vijfde en dus ook alweer de laatste DIY. Deze DIY kan je denk ik wel benoemen tot de meest persoonlijke DIY, omdat je met allemaal foto’s aan de slag gaat. Super leuk.. dus laten we maar snel beginnen! Enjoy

smashbook_Fotor.png

Als laatste ideetje leek het me wel leuk om een soort scrapbook te maken, waarin allemaal foto’s zitten van dingen die je samen met je moeder hebt meegemaakt. Oftewel.. Een ‘ilovemombook’.  Alles wat we hiervoor nodig hebben zijn foto’s, een boek, lijm, een schaar en wat dingetjes om het geheel een beetje op te pimpen.

Nu is het tijd om het boek te gaan maken. Voor deze DIY is natuurlijk niet zoveel uitleg nodig, omdat het gewoon wat kleuterwerk is. We hoeven alleen wat foto’s op te plakken, wat leuke teksten te schrijven, het er een beetje leuk uit laten zien en we moeten vooral heel creatief wezen! Ik vind het persoonlijk heel leuk om in het scrapbook ook wat andere dingetjes te plakken dan alleen foto’s. Zo is het erg leuk om een bucketlist te maken met dingen die je met je moeder wilt afstrepen.. bedenk het zelf maar! Niks is te gek.

Dit cadeautje is natuurlijk heel wat goedkoper dan een dure parfum of een mooie ring.. maar je moeder zal dit echt heel leuk vinden! Je ziet dat er tijd in is gestoken en dat het met liefde is gemaakt. Zeg nou zelf, een portie liefde is toch veel meer waard dan een duur cadeautje? Verder is het ook nog eens heel leuk omdat het echt iets persoonlijks is, met foto’s en herinneringen die je samen hebt meegemaakt. Zo is jouw middagje ook gelijk weer gevuld met veel gelach en geklets om al de leuke foto’s en de herinneringen. Super leuk!

Dit was dan alweer de laatste DIY, ik hoop dat je het leuk vond en er wat aan hebt gehad! Laat je moeder wat liefde zien zondag, want dat is ze zeker waard. Doormiddel van een zelfgemaakt cadeautje lukt dat zeker weten!

Lots of love,

Aniek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: