Diy voor de liefste moeder #3

Daar ben ik met alweer de 3e DIY! Deze DIY is iets anders dan de anderen, het hele idee is eigenlijk meer een feestje. Benieuwd wat ik bedacht heb? Lees snel verder, enjoy!

high tea_Fotor.jpg

Zoals ik al zei is het iets anders dan de 2 voorgaande ideetjes. Als je je moeder echt goed wilt verassen en er wat meer tijd in wilt steken is dit perfect voor jou! Want zeg nou zelf.. wat is leuker dan een teaparty met je moeder? Samen genieten van je zelfgemaakte hapjes en ondertussen gezellig kletsen over van alles en nog wat. Hartstikke leuk!

Bij een high tea horen natuurlijk lekkere hapjes, maar omdat iedereen daar weer in verschilt kan je dat beter zelf opzoeken. Wel heb ik wat leuke DIY’s opgezocht ter inspiratie om het er als een echt feestje uit te laten zien. Natuurlijk kost het allemaal wel iets meer tijd dan een klein, simpel cadeautje maar dit is de dag van de meest bijzondere vrouw in je leven dus dan mogen we er wel een keer wat extra tijd in steken. Voor nu even genoeg gepraat. It’s time for some inspiration!

Schermafbeelding 2016-04-29 om 15.13.33Schermafbeelding 2016-04-29 om 15.09.16Schermafbeelding 2016-04-29 om 15.04.27

Schermafbeelding 2016-04-29 om 15.17.35.png

Naast allemaal slingers, ballonnen en andere feestelijke decoratie is het leuk om de tafel ook een beetje gezellig te maken. Wat rozenblaadjes, bloemetjes of confetti doen het altijd goed en maakt het geheel meteen al een stuk gezelliger! Ook kan je zelf een heel leuk tafelzeil/placemat maken. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is er leuke tekeningetjes en teksten op schrijven, et voilà! Nu heb je een teaparty met lekkere hapjes, gezellige decoratie en je eigengemaakte tafelzeil.

Schermafbeelding 2016-04-29 om 15.05.27

Je kan het zo groot aanpakken als je wilt en wees vooral lekker creatief met dit ideetje. Ik weet in ieder geval zeker dat je moeder deze verassing heel erg leuk zal vinden, gewoon alleen al omdat er zoveel tijd in zit gestoken. Je hebt  wel veel tijd (Ik val in herhaling, haha) en geduld nodig voor dit ideetje en moet er dus ook echt wat voor over hebben. Maar als je het leuk vind om in de keuken te staan en om het een beetje gezellig maken is dit zeker weten een aanrader! 

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en er wat aan hebt gehad. De volgende 2 DIY’s zijn weer gewoon zoals de 2 hiervoor, snel en makkelijk te maken. Dus als dat meer voor jou is.. dan hopelijk tot de volgende keer!

Lots of love,

Aniek

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: