DIY voor de liefste moeder!

Moederdag komt alweer in zicht en niks is leuker dan een zelfgemaakt cadeautje. De komende 5 dagen komt er elke dag een nieuw artikeltje online, waarin ik elke keer een simpele, snelle DIY deel. Tijd om onze moeders te verassen, dus laten we snel beginnen aan de eerste DIY. Enjoy!

motherday_Fotor.png

De eerste DIY is deze mother survival kit, een potje waarin alle favorietjes van je moeder  zitten. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een maison jar (of een ander potje) en wat leuke kleinigheidjes. Qua cadeautjes, wees creatief! Stop er tegoedbonnen in, nagellakjes, proefmonsters.. alles waarvan je zeker weet dat je moeder het leuk zal vinden.

Het is natuurlijk super makkelijk, want het enigste wat je hoeft te doen is al de cadeautjes in je maison jar stoppen en je bent eigenlijk al klaar. Maar om er toch nog een persoonlijke draai aan te geven is het leuk om de jar te versieren. Zo kan je aan de slag gaan met washi tape, foto’s en leuke teksten. Maak het zo persoonlijk als je kan, dan is het alleen maar leuker! Omdat deze survival kit zo simpel te maken is, is het perfect als last minute cadeautje en kan je het de avond van te voren nog even snel maken. Super handig!

Dit was dan alweer de eerste DIY, ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en er wat inspiratie uit kan halen! Tot de volgende ‘mamaverassing’!

Lots of love,

Aniek

 

Advertenties

2 gedachten over “DIY voor de liefste moeder!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: