New in: Longboard

Toen ik vorige week de postbode voor de deur zag staan, wist ik dat het voor mij was en rende er dus ook zo ongeveer naartoe. Ik had 2 dagen daarvoor eindelijk een longboard besteld, die ik jullie laat zien in dit artikeltje. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees snel verder, Enjoy!

Processed with VSCO with hb1 preset

Nou, dit is dus mijn nieuwe aanwinst. Het is een echt meidenlongboard en omdat ik al zo lang opzoek was naar een longboard en met lang bedoel ik dan 3 jaar kon ik hem dit keer niet voorbij laten gaan. Zo gezegd, zo gedaan.. binnen 2 dagen was hij van mij!

Processed with VSCO with hb1 preset

Nu moet ik zeggen dat ik nog lang niet professioneel ben, maar het begin is er en ik vind het super leuk om te doen. Vooral nu het zonnetje zich weer wat vaker laat zien is het heerlijk om een lekker stuk te gaan touren. En bij dat stuk touren als iemand die nog niet zo professioneel is, mag er natuurlijk wel een keer gevallen worden. (Oftewel, ik ben gewoon vollebak op mijn gezicht gegaan waardoor mijn heup en handen openlagen.. niet heel fijn maar ondertussen is er bijna niks meer van te zien, haha)

Processed with VSCO with hb1 preset

Toen ik het longboard wilde kopen heb ik natuurlijk wel eerst wat op internet gezocht voor advies en welk longboard nou voor wat geschikt is. Gelukkig was dit board geschikt voor wat ik vooral wilde, gewoon touren. Ik gebruik hem nu dus ook ย vooral om gewoon lekker grote rondes te boarden en op leuke plekjes wat foto’s te maken. Ik ben niet direct iemand die er gelijk allemaal kunstjes mee gaat doen, ik ben daar gewoon iets te voorzichtig voor, haha. Maar stiekem als ik het echt goed onder de knie heb wil ik natuurlijk ook wel een beetje stoer kunnen doen door lompe stunts uit te proberen. Ik hoef me voorlopig in ieder geval niet te vervelen en samen met mijn zusje vermaak ik me prima met deze aanwinst.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Dit waren dan alweer wat foto’s van mijn board, in het vervolg zul je vast wel vaker iets voorbij zien komen en ik zal dan zo nu en dan ook watย kiekjes met jullie delen. Als je er ook over denkt om er 1 te kopen.. je zal er geen spijt van krijgen. Zeker weten een aanrader! En als je er 1 gaat kopen, kan je voor advies ook naar een winkel gaan die in longboards, steps en skateboards gespecialiseerd zijn, dan weet je zeker dat je een goede keus maakt. Ik hoop dat je het leuk vond en hopelijk tot de volgende keer!

 

Lots of love,

Aniek

 

Advertenties

2 gedachten over “New in: Longboard

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: