5 fun ways to get fit!

Schermafbeelding 2016-03-25 om 11.18.05

In mijn vorige blogpost deelde ik met jullie een paar tips om gemotiveerd te blijven voor het sporten. Vandaag heb ik weer een sportartikeltje voor jullie, dit keer geen tips maar leuke ideetjes om fit te blijven zonder naar de sportschool te hoeven. Benieuwd welke leuke ideetjes ik heb gevonden om toch in beweging te blijven? Lees snel verder, enjoy!

 

IMG_7997.jpg

1. Zwemmen

Zwemmen is een hele goede workout. Je beweegt je hele lichaam en verbruikt zo heel veel energie. Verder is het ook nog eens heerlijk om te doen, want zeg nou zelf.. wie houdt er niet van lekker rondspartelen in het water?

 

 

 

 

Schermafbeelding 2016-03-24 om 21.40.21

2. Dancing

Ook hierbij beweeg je weer met je hele lichaam en geloof me.. dit is zo vermoeiend maar zo leuk! Zet de muziek lekker hard aan en je workout kan beginnen. Hoe slecht je danspasjes ook zijn, als je er maar plezier in hebt en je lekker beweegt is het helemaal goed toch?

 

IMG_8033.jpg

3. Hiking

Bel een paar vriendinnen op, neem je camera mee, trek goede schoenen aan en je bent helemaal ready to go! Gewoon even de natuur in, het strand op of lekker lopen door een groot park. Het klinkt misschien een beetje suf.. maar het is heerlijk! Vooral met een paar gezellige mensen waarmee je ondertussen leuke plaatjes voor instagram kan schieten.Β Hiking is fabulous!

Schermafbeelding 2016-03-24 om 21.49.05.png

 

4. Hoepelen/touwtje springen

Iets wat je waarschijnlijk herinnert aan vroeger, maar dit is ook een hele goede manier om in beweging te blijven! Het leuke hieraan is ook dat je jezelf een beetje kan uitdagen. Zo is het leuk om elke keer een paar minuten langer touwtje te springen of steeds meer rondjes met je hoepel te swingen. En wauw, geloof me.. Β na een kwartiertje ben je doodmoe en dat is alleen maar mooi want zo heb jij je beweging weer gehad zonder na de sportschool te hoeven.Β IMG_2987.jpg

 

 

5. Workout with a friend

Als je op youtube wat gaat rondsurfen voor leuke oefeningen voor een duo, kom je al snel veel video’s tegen. Samen is alles leuker! Vooral die leuke oefeningen die je dan tegenkomt, waardoor je veel gezelligheid hebt en je ondertussen toch actief bezig bent. Zeker een aanrader! πŸ™‚

 

 

 

 

Dit waren dan alweer een paar ideetjes Β die mij wel leuk leken om met jullie te delen. Natuurlijk zijn er nog wel meer van die dingen, zoals longboarden, schaatsen, voetballen, tennissen.. Noem maar op. Genoeg leuke bezigheden om in vorm te blijven zonder echt het gevoel te hebben dat je een workout doet. Ik hoop dat je het leuk vond en er wat inspiratie uit kunt halen!

Lots of love,

Aniek

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: