Vaseline, een wondermiddel?

Vaseline is echt zo een product wat eigenlijk iedereen wel in huis heeft, maar ik denk dat de meesten niet weten hoeveel je er wel niet mee kan. Dus leek het me wel leuk om een paar dingetjes te delen met jullie. Benieuwd waarom vaseline onmisbaar is? Lees snel verder! Enjoy!

vaseline.jpg

 

 

  1. Natuurlijke mascara

Een make-up loos dagje is altijd goed, maar om er toch een beetje wakker uit te zien is mascara het wondermiddel. Dus wat moet je dan als je gewoon een dagje zonder make-up wilt leven en er toch een beetje wakker uit wil zien? Vaseline is the answer.Β Smeer een beetje op je wimpers enΒ je zult zien dat ze gelijk omhoog krullen en een mooie glans achterlaten.

2. Wenkbrauwgel

Zijn je wenkbrauwen eindelijk on fleek, springen die kleine haartjes alle kanten op. En dan kom je er ook nog eens achter dat je wenkbrauwgel op is, Yeah right. Maar gelukkig hebben we daar ook een oplossing voor: Vaseline. Smeer een heel klein beetje op je wenkbrauwen en geloof me, die zitten de hele dag perfect!

3. Nagelriemen creme

Vooral rond de koude dagen heb ik vaak van die velletjes rondom mijn nagels, afschuwelijk. Maar elke avond een klein laagje vaseline op je vingertoppen en die velletjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vaseline, we love u.

4. Goed ruikende parfum

Wil je de hele dag zo lekker ruiken als dat je ’s ochtends deed? Smeer dan voortaan eerst een beetje vaseline op de plek waar je de parfum wilt hebben en je bent ready to go. Je zult merken dat je de hele dag een lekkere walm om je heen hebt, thanks to vaseline.

5. Fly away haren

Die kleine haartjes die uit je kapsel steken.. niet altijd even leuk. Maar gelukkig is vaseline ook hiervoor de oplossing. ”Plak” het haartje terug met een heel klein beetje vaseline. -Een HEEL klein beetje, we moeten niet als een verzopen kat eindigen, haha. En voilΓ , je kapsel is meer dan perfect!

 

En zo zijn er natuurlijk nog heel wat dingen die je met vaseline kan doen, beetje rondneuzen op Google en je vind nog meer van deze secrets. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

 

Lots of love,

Aniek

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: