How to make 2016 YOUR year

 

2015 is afgesloten en 2016 is aangebroken. ”365 new days, 365 new chances.” Inmiddels zijn die 365 dagen er alweer 364 geworden.. maar beter laat dan nooit, deel ik vandaag alsnog met jullie een paar tips om 2016 een top jaar te maken. Enjoy!

Processed with VSCOcam with a6 preset

1. Bucketlist

 

Ik vind het persoonlijk heel erg leuk om elk jaar weer een bucketlist te maken, een lijst met allemaal dingen die je absoluut een keer wil doen in je leven . En als je ze voltooid hebt, kan je ze afvinken. (Het leukste aan deze lijst) Een bucketlist is een perfect iets om 2016 onvergetelijk te maken.. omdat je al de dingen die daarop staan wil afvinken. Als je een bucketlist gaat maken en je een beetje inspiratieloos bent, hebben we gelukkig altijd nog weheartit en pinterest! 2 reddende engels, waar je heel veel inspiratie hiervoor kan vinden. En als we dan deze bucketlist hebben gemaakt, is het tijd om de eerste dingen in vervulling te gaan brengen en deze daarna af te vinken.. heerlijk. (:

2. Memory jar

Het leukste van een jaar vind ik toch altijd om foto’s terug te kijken, van de gezellige momenten die ik had met lieve mensen. En om de herinneringen van 2016 te bewaren, is het erg leuk om een memory jar te maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een glazen potje en wat dingen om de memory jar te versieren. (Denk aan labels, washi-tape etc.) Als we onze memory jar dan helemaal hebben opgepimpt, en er een mooi plaatsje voor hebben gevonden is het tijd om hierin alle foto’s en lieve berichtjes  te bewaren. Echt.. het is zo leuk! Heerlijk om alle leuke herinneringen te bewaren en ze af en toe eens te bekijken, zo blijft 2016 ”altijd” bestaan, doordat we een potje hebben met alle gezellige momenten van dit jaar.

DSC_0790

3. Moodboard

Bij een nieuw jaar, horen vaak ook weer de goede voornemens. Alleen die houden we helaas niet altijd allemaal vol. Maar don’t worry! Ik heb de oplossing voor jullie. Als je een moodboard maakt, heb je heel veel inspiratie op 1 bord wat je heel erg motiveert. Je kan een moodboard voor heel veel verschillende dingen maken, maar hiervoor vond ik het ook wel een goede oplossing. Als je bijvoorbeeld dit jaar wat gezonder wil leven en je een bord hebt gemaakt met gezond eten, sportkleren, workouts en bodygoals.. wordt het al snel makkelijker om dit voornemen vol te houden. Dus waar wacht je nog op? Aan de slag!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Dit waren dan alweer mijn tips om 2016 JOUW jaar te maken. Ik hoop dat je het leuk vond en er wat inspiratie uit kunt halen! Geniet nog even van de 2 vrije daagjes, voordat we weer hard aan de slag moeten. En natuurlijk nog een gelukkig nieuwjaar allemaal!

 

Lots of love,

Aniek

 

 

 

Advertenties

2 gedachten over “How to make 2016 YOUR year

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: