DIY fall room decor 🍂

hi chicks!De zomer is voorbij.. en dat betekent dat de herfst voor de deur staat. De mooie gekleurde blaadjes, de romantische herfst kleurtjes.. En niet te vergeten een herfst kamer! Vandaag heb ik wat DIYs voor jullie verzonnen, om je kamer   in de herfst sferen te krijgen. Enjoy! ❤️    


1. Slinger met lampjes & blaadjes

What do you need?

– verlichting

– nepblaadjes

– (foto’s)

Deze diy is zó makkelijk en zó leuk! Het enige wat je hoeft te doen is de blaadjes over de lampjes heen rijgen. (een klein gaatje maken in de blaadjes waardoor je de lampjes doorheen kunt halen) als je het leuk vind kan je ook nog leuke foto’s met schattige knijpertjes bevestigen aan je herfstslinger, nu nog even een mooi plekje vinden voor je slinger en klaar is Kees!
 2. Background op je laptop/computer.

Dit is natuurlijk het makkelijkste wat je maar kunt bedenken, maar het brengt toch die gezellige sfeer in je kamer. Goodbye summer, hello autumn🍂

 3. Lampjes in een vaas

Lampjes maken je kamer zo knus & sfeervol, een echte topper voor de herfst & de winter dus! Maar dan kan je ze wel overal neerleggen en ophangen.. Maar zeg nou zelf, dit is toch wel heel schattig? Een paar blaadjes of bloemetjes ertussen en je vaas is helemaal in de herfstsferen.

 4. kaarsen houders

Alles wat je nodig hebt zijn:

– potten (bijv. Van jam)

– spuitbus

– zelfklevend papier

– schaar

Heb je alles? Lets go! 🍂

Als je een lege pot hebt gevonden haal je de etiketten eraf (als die er op zitten) daarna knip je uit het zelfklevend papier (dat kan je makkelijk van je pot verwijderen)  een hartje. als je dat hebt gedaan is het tijd om te kijken waar je het hartje wilt hebben, zodat je hem op je pot kan plakken. Nu je het hartje op je pot hebt geplakt is het tijd om met je spuitbus aan de slag te gaan -oh yeah, het allerleukste gedeelte- spuit net zo lang totdat je pot mooi gedekt is en verwijder daarna voorzichtig het hart. En tada, jouw eigengemaakte kaarsenhouder!

 5. Sieraden tak

Spullen van buiten, takken etc. Brengen altijd de meeste sfeer in huis en zijn nog het goedkoopste ook! Alles wat je nodig hebt zijn:

-een mooie tak

– spijkers

– touw

Als je je frisse neus weer hebt gehaald buiten en je een mooie tak hebt gevonden is het tijd om je spijkers in de tak te gaan timmeren. Wel goed kijken of de afstanden tussen je spijkers ongeveer gelijk zijn. Nu alleen nog even een mooi plekje zoeken om de tak op te hangen en je mooiste kettingen eraan te hangen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er wat aan hebben gehad!

Lots of love,

Aniek 💋

Advertenties

2 gedachten over “DIY fall room decor 🍂

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: