DIY love in a Jar. πŸ‘―

Hee leukerds!
Ook wel eens last van een dipje of heb je gewoon even wat lieve woorden nodig? No problem! Met deze DIY heb jij heel veel liefde in een potje, en kan je het krijgen wanneer jij het nodig hebt. Enjoy! ❀️

IMG_6142

🌟Wat heb je nodig:
πŸ’Œ Een leuk potje.
πŸ’Œ Lieve briefjes (van vriendinnen etc.)

🌟 Dipjes zijn niet leuk, en soms heb je even wat extra lieve woorden nodig. Vraag aan je vriendinnen of ze voor jou een lief briefje willen schrijven. Ook al is het: ik hou van je of: je bent mooi, die paar woorden heb je soms gewoon even nodig. Ook is het leuk om te vragen of ze leuke momentjes die jullie samen hadden op willen schrijven, dit kan wel eens voor een leuke lachbui gaan zorgen! (Tip: het is leuk om het op leuke papiertjes te schrijven, denk aan kleurtjes en patroontjes.)

IMG_6146

🌟 Nu we lieve briefjes van onze vriendinnen hebben is het tijd om ze dubbel te vouwen en in je potje te stoppen. Het is zo gebeurd, maar geloof me: je zult dit potje vaak gaan gebruiken! Even een mooi plekje zoeken op je kamer en klaar is Kees!

IMG_6144

wIMG_6145

Ik hoop dat je het leuk vond, het is natuurlijk vrij simpel.. Maar ik denk dat jij erg blij gaat zijn als je een x een paar extra lieve woorden nodig hebt, gewoon dat ene briefje wat jou misschien wel helemaal opvrolijkt!

Liefs,
Aniek ❀️

Advertenties

Een gedachte over “DIY love in a Jar. πŸ‘―

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: