Sporten.. hoe begin ik daarmee?

We weten allemaal dat sporten goed voor je is, maar hee.. dat begin is niet altijd even makkelijk. En aangezien we allemaal het ‘perfecte lichaam’ willen hebben, vooral nu de zomer ons tegemoet komt heb ik wat tips voor jullie op een rijtje gezet.

IMG_2675_Fotor.jpg

– allereerst is het tijd voor veel inspiratie.  Dus dat wordt even de trucjes van je vriendin achterhalen, overal quotes plakken en inspirerende plaatjes van anderen opzoeken. Door op sociale media fit accounts te volgen kom je op dit gebied al een heel eind. Zeker weten  een tip!

– tijd voor leuke sportkleding! Als je aan sportkleding denkt, denk je misschien al snel aan saaie zwarte kleding of whatever, maar er zijn zulke leuke kleren te vinden. Winkels zoals forever21 en h&m zijn zeker aanraders. In een leuke sportoutfit voel je jezelf al veel fijner en wordt het ook nog eens veel leuker om te sporten.

– nu we inspiratie op hebben gedaan & sportkleding hebben is het tijd om over te gaan naar het echte werk. Heel belangrijk is om voor jezelf doelen te stellen. Wat wil je bereiken en wanneer wil je dat bereiken? Dat zijn 2 hele belangrijke vragen die je jezelf moet stellen. Verder is het wat experimenteren met verschillende sporten. Als jij een bepaalde sport niet leuk vind zal het sporten ook geen pleziertje worden. Kies dus echt iets waarvan je zeker weet dat het bij je past.

Mijn laatste, misschien wel grootste ‘tip ‘ die ik wil meegeven: Sport voor jezelf. Iedereen is mooi op zijn eigen manier, of je nou sport of niet. Laat anderen jezelf niet beïnvloeden!

Lots of love,
Aniek 

Advertenties

Een gedachte over “Sporten.. hoe begin ik daarmee?

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: