DIY Persoonlijke cadeautjes ✨

Rare selfies? Oude herinneringen? Dat hebben we nou net nodig! Vandaag deel ik een paar cadeau tips.. En niet zomaar een paar cadeau tips, maar tips voor een persoonlijk cadeautje.Zeg nou zelf, niets is leuker dan een cadeau van je vriendin krijgen met allemaal leuke herinneringen van jullie samen, Enjoy!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

🎄 Een letter (die te koop is bij Xenos) volplakken met leuke foto’s van jullie samen, met dingen die jullie allebei leuk vinden.. Noem maar op.Het is natuurlijk ook leuk om de hele naam te maken, maar de keuze is aan jou.  Nu nog even de letter(s) mooi afwerken en hij kan zo de kamer in.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/531/78101017/files/2014/12/img_3559.png

🎄 Een lege pot over? Niet weggooien! De deksel een mooi kleurtje spuiten, wat kleine cadeautjes kopen, foto’s uitprinten en vullen maar die pot! Het ziet er heel leuk uit en door de foto’s is het nog persoonlijk ook!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/531/78101017/files/2014/12/img_3560.png

🎄 Maak een boek vol met foto’s, quotes, to-do lists, reisjes die jullie nog willen maken, giftcards, alles wat je maar kan bedenken! Het is een heel persoonlijk cadeautje, het is niet duur en het is super leuk! Klinkt perfect toch, haha 😉

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/531/78101017/files/2014/12/img_3562.jpg

🎄 mobiel hoesje met een foto van jullie samen.
En dan kan je dat gaan bestellen, maar je kan het ook gewoon lekker zelf maken. Alles wat je dan nodig hebt is: een doorzichtig telefoon hoesje en een foto van jullie samen. De foto op de goede maat maken, bevestigen tussen de mobiel en het hoesje en jouw persoonlijke hoesje is klaar.

Zo zie je maar weer dat een cadeautje helemaal niet duur hoeft te zijn en dat deze cadeautjes sowieso heel erg leuk zijn omdat ze persoonlijk zijn! Ik hoop dat je er wat aan heb gehad. Alvast fijne feestdagen en geniet van jullie vakantie.🎄

Lots of love,
Aniek 😘

Advertenties

2 gedachten over “DIY Persoonlijke cadeautjes ✨

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: