What to do on a sleepover⛄️

De vakantie komt eraan! Het duurt nog een poosje maar dan is het eindelijk zover. De gezellige dagen, met lekker eten en de vele gezelligheid. En die laatste maand van 2014 moet ”a december to remember worden”!  en dat kan niet zonder een gezellige sleepover. En om de verveling tegen te gaan, heb ik voor jullie wat leuke activiteiten op een rijtje gezet. Enjoy!

large-3

❄️ Zorg voor lekkere snacks, jezelf vol eten hoort bij een sleepover.  Dus.. Kom maar op met al dat lekkers. Zet het op een groot dienblad, warme chocolademelk erbij en voleten maar. (Het is leuk om alles in bakjes/schaaltjes te doen, zodat iedereen zelf kan pakken wat diegene lekker vind.)

IMG_2809.JPG

❄️Kussengevecht.

Tijd om elkaar eens flink te rammen met die kussens, even alle energie kwijt raken voor je gaat slapen en het is ook nog eens super gezellig!

❄️ Pamper night.

Maskertjes en andere verzorgende producten kunnen absoluut niet ontbreken. Om nog meer tijd te vullen is het leuk om jullie maskertjes zelf te maken, genoeg DIY’s te vinden op internet. En als jullie dan allemaal een lekker maskertje op hebben is het tijd om lekker te ontspannen en bij te kletsen. Heerlijk!

large-6

❄️ Shoppen!

Dat kan niet ontbreken natuurlijk. Gezellig de stad in met je vriendinnen om nog wat leuke kleding te scoren voor de feestdagen, en allemaal lekkers te verzamelen. Nog even een terrasje meepakken en het is 1 en al gezelligheid.

large-5

❄️ Foto’s maken!
foto’s hebben we nooit genoeg, dus hee waar wachten we nog op. Tover elkaar om tot de mooiste meiden van de wereld en bouw je eigen mini-studio. Camera erbij en poseren maar! Als het lekker weer is is het natuurlijk leuk om buiten creatief bezig te zijn met mooie foto’s maken, maar de mini-studio is een optie als het wat minder weer is.

IMG_2694

❄️ film kijken!
Tover je kamer om tot een filmpaleisje. Popcorn, kussens, film aan en genieten maar!

IMG_2818.JPG

❄️ Diy’s

Bijna vergeten.. oeps. Diy’s mogen natuurlijk ook niet ontbreken op jullie sleepover. Maak lieve dingetjes voor elkaar en wees creatief! genoeg inspiratie te vinden op internet. gezellig muziekje erbij en dat slaapfeestje kan beginnen!

Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad en dat jou sleepover helemaal perfect word met gezellige vriendinnen.Make it a december to remember en geniet van de feestdagen!

Lots of love,
Aniek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: