Christmas is coming!

beautiful-christmas-cute-fashion-gold-Favim.com-130887

De gezellige tijd komt eraan! heerlijk! De gezelligheid, kerstverlichting, warme sweaters, kerstversiering..  Maar de kerst duurt nog een tijdje.. en de gezellige sferen dus ook. Maar om toch alvast een beetje in de sferen te komen heb ik wat ideetjes opgezocht en inspiratie opgedaan. Veel plezier! ♥

in dit artikel is je kamer aan de beurt, laat die inspiratie en creativiteit maar komen! Paar ideetjes, die jij misschien wel leuk vind:

♥ kerstverlichting? gezellig! Maar het kan nog leuker. Die ene saaie muur op je kamer kan wel wat gezelligheid en rare herinneringen gebruiken! De oplossing: Een fotoslinger mét kerstverlichting. Alles wat je nodig hebt: die perfecte mislukte selfies met je vriendinnen, of die leuke foto’s van toen dat weekendje weg.. vul maar in! De foto’s waarvan jij vind dat ze op je kamer moeten print je uit. Nu alleen nog even uitknippen, de kerstverlichting ophangen, en de foto’s aan de kerstverlichting vastmaken met een klein knijpertje of een plakbandje. Easy, maar ontzettend leuk!

♥ De laatste tijd zie je vooral veel spullen van buiten terug in de decoratie voor binnen. Erg leuk! Zo zag ik een poosje terug ook een kledingrek langskomen. En dan niet zomaar een kledingrek, maar 1 van een boomtak! Wauw, zo super leuk! IK heb er zelf geen plek voor, helaas! Misschien is het wel iets voor jou 🙂 Ik vind het in elk geval heel erg leuk!

kledinrek Diy

♥ kerstballen met een quote. Héél makkelijk, maar daar houden we van! Kerstballen met een quote, alles wat je nodig hebt zijn simpele, grote kerstballen & verf. that’s it! Zoek leuke teksten op die de met winter/kerst te maken hebben en je kan de tekst op de kerstballen gaan verven, even een precies werkje maar het resultaat is ontzettend leuk!  Wat ik zelf leuk vind is om het dan aan een tak te hangen met wat kleinere kerstballetjes en wat leuke sterren. Maak het helemaal zoals je zelf leuk vind, met de teksten die jou inspireren en bij jou passen! Ik vind het persoonlijk heel erg leuk 🙂

Dit waren wat ideetjes om je kamer alvast een beetje in de sferen te krijgen. Ik hoop dat je er wat aan heb gehad en wat inspiratie heb gekregen om creatief aan de slag te gaan! Geniet alvast van de gezellige sferen!

Love,

Aniek ♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: